Erbjudanden & Nyheter

Rosen möter ampullen i en ansiktsbehandling. Den ultimata Grand Cru behandlingen med ett hjärta av ros, där vi skapar en total upplevelse för alla fem sinnen.  En anti-age behandling i rosens tecken med doft och extrakt från damascenaros. Ultimat föryngrande och regenererande effekt. Fina linjer och rynkor reduceras och huden mättas med fukt och näring. Rosiga kinder och sammetslen lyster utlovas.

Läs mer »

Du är inte ensam. Alla människor upplever förändringar i ansiktet under livets gång. Det är vanligt att de första besvären yttrar sig genom rynkor och veck i ansiktsregionen, problem som gör att man ser trött och hängig ut.Man kanske ser arg eller bekymrad ut, utan att vara det. Många upplever att förändringen kommer över en natt och vill snabbt och enkelt åtgärda problemet.
Boka en injektionsbehandling hos oss på Mia´s för att återställa ditt problemområde

Läs mer »

Nu kan du boka Lashlift hos oss!
Fransarna böjs i en snyggt och naturligt
Behandlingen avslutas med en keratinbehandling för att vårda och stärka dina fransar.

Läs mer »

Vi vill tacka alla våra härliga kunder genom att ge er återbäring på era besök hos oss! Tack vare Er kan vi fortsätta att göra det vi älskar att göra. Ni gör det möjligt för oss att utvecklas och bli bättre på vårt jobb och berikar oss med er närvaro.[…]

Läs mer »