Våra behandlingar

Du är inte ensam. Alla människor upplever förändringar i ansiktet under livets gång. Det är vanligt att de första besvären yttrar sig genom rynkor och veck i ansiktsregionen, problem som gör att man ser trött och hängig ut.Man kanske ser arg eller bekymrad ut, utan att vara det. Många upplever att förändringen kommer över en natt och vill snabbt och enkelt åtgärda problemet.
Boka en injektionsbehandling hos oss på Mia´s för att återställa ditt problemområde

Läs mer »

Nu kan du boka Lashlift hos oss!
Fransarna böjs i en snyggt och naturligt
Behandlingen avslutas med en keratinbehandling för att vårda och stärka dina fransar.

Läs mer »

Vill du inte ha nagelförläning är Gelé lack ett perfekt alternativ. Här målas nageln med ett gelé lack som håller 2-4 veckor.
Nageln blir dessutom starkare och passar därför även dig med sköra naglar.

Läs mer »

Skäm bort dig med en härlig ansiktsbehandling! Regelbunden ansiksvård förebygger hudprobem eller återställer hudens normala funktion.
Besväras du av acne? Upplever du din hud som torr och livlös? Vi anpassar våra ansiktsbehandlingar efter dina behov och använder oss av noga utvalda produkter från välkända märken.
Är du osäker på vad du ska välja, hjälper vi dig gärna

Läs mer »

Slipp mascaran genom att förlänga dina fransar hos oss. Vi har mer än 10 års erfarenhet inom ögonfransförlängning och levererar därav kvalité, noggrannhet och effekt!
Vi jobbar med ”VOLUME LASHES” – individuellt skapade knippen . Genuint hantverk av våra experter!

Läs mer »

För dig som vill ha snygga naglar direkt! Akryl är konstmaterial som appliceras på nageln för att göra den tjockare och mer tålig, detta för att göra det möjligt för alla att ha långa naglar. Naglarna får ett naturligt utseende och är mycket hållbara. Det är bara att välja längd[…]

Läs mer »

pHformula är en pharma-cosmeceutical vilken är i gränslandet mellan den nya generationen av cosmeceuticals och läkemedel. Denna dermatologiska teknologi återskapar en optimalt välmående hud och fokuserar på ett antal olika hudtillstånd, t.ex.
för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud.

Läs mer »

Vill du ha en makeup som gör dig vacker dygnet runt? – Vill du förstärka din egna drag? – Har du osymmetriska eller kanske inga ögonbryn? – Är du allergisk mot olika typer av makeup? Kosmetisk tatuering eller permanent makeup, som det också kallas är en behandling där vi tatuerar[…]

Läs mer »

Få naturligt vackra naglar och mjuka, lena händer . Med en manikyr på Mia´s känner du dig genast mycket fräschare och mer välvårdad.

Läs mer »

Fransar och bryn rengörs. Färg som väljs utifrån kundens hår och hudfärg appliceras och får verka. Därefter plockas/vaxas brynen i rätt form.

Läs mer »