Alkaline Wash

Smärtfri hårborttagning!

Alkaline wash är vår senaste metod för hårborttagning. Med denna metoden avlägsnas hår utan smärta och du får även en fantastiskt utjämnande effekt på hudstrukturen vid samma tillfälle.

Finare, fjunigt hår i ansiktet kan vara svårt att avlägsna eftersom hårväxten ofta är tät och håren mycket små. Med Alkaline Wash från Danné kan dock stora områden med fjun avlägsnas vid ett och samma tillfälle.
SÅ FUNGERAR BEHANDLINGEN:
Alkaline är ett alkaliskt pulver som blandas med ett örtvatten och appliceras på huden i 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas.

Fjuniga hår växer högre upp i huden än vad grova hår gör. Det kemiska medlet kan i vissa fall tränga ner i huden till den nivå där hårsäcken finns till fjuniga hår och fräta de hårbildande cellerna. Detta gäller ytliga hårsäckar.

 

DESSA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS
Samtliga delar i ansikte och hals kan behandlas. Behandlingen kan med fördel även göras på andra kroppsdelar. Behandlingen är avsedd för avlägsnande av fjunigt hår.

 

BEHANDLINGSINTERVALLER:
Det går inte definitivt att säga hur många behandlingar som behövs eller ens om håren försvinner permanent. Vissa får en minskning av hårväxten redan efter en behandling medan det för andra kräver flera behandlingar

Återväxten beror på faktorer som tidigare nämnts. Efterhand kommer återväxten gå långsammare och hårväxten bli mer uttunnad / glesare och tiden mellan behandlingarna öka. Det kan gå månader emellan.

 

EFTER BEHANDLINGEN:
Behandlingen är säker och smärtfri. I vissa fall kan behandlingsområdet rodna, sticka lite, och kännas varmt. Det kan också bli svullet. Detta är dock normalt och kommer att avta efter en stund. Efter första behandlingen kan huden även bli lite torr och irriterad. Detta kan hålla i sig i 2 dagar.

 

PRISER per behandling:

Överläpp eller haka  390:-
Överläpp OCH haka 650:-
Kinder  650:-
Ansikte 900:-