Avancerad Hudvård

Vad är avancerad hudvård?

När vi talar om avancerad hudvård menar vi resultat inriktade behandlingar och produkter bestående av aktiva ingredienser som framtagna i laboratorium kan penetrera längre ner i huden och jobba på cellnivå. 
Har du acne, rosacea eller vill du jobba effektivt på linjer och rynkor, då är avancerad hudvård någon för dig.

På Mia´s har vi valt att jobba med Ph Formula och Nimue som avancerad hudvård. Dessa två hudvårdsmärken har gång på gång bevisat för oss och våra kunder att vi KAN göra skillnad. Avancerad hudvård säljs INTE på webben, i livsmedelsbutiker, parfymerier eller på apotek. Anledningen till det är att det krävs omfattande kunskap i dermatologi , kemi och framförallt produktkännedom för att kunden ska få rätt produkt och behandling för rätt ändamål. Felaktigt rekommenderade produkter kan ge konsekvenser i form av förvärrade tillstånd.  

 

Konsultationsbehandling

AGE, ACNE, MELA eller C.R behandlingar? Vad passar dig bäst?
Vid en konsultationsbehandling gör vi en omfattande hudanalys där vi fastställer problemområden och önskemål. Därifrån rekommenderar hudterapeuten behandlingsupplägg samt produktråd.
GRATIS 
(vid utebliven tid debiteras 500:-)

 

 

M.E.S.O Glow microneedling ”FACE” 45 min

Ph Formula M.E.S.O resurfacing behandlingen är framtagen för att skapa mikroskopiska kanaler tillsammans med M.E.S.O. glow device, vilket stimulerar det naturliga försvarssystemet för att reparera och producera collagen samt proteiner på behandlingsområdet. Behandlingen ger omedelbar uppstramning och lyster samt ger långvarig spänst och ungdomlig hud.
M.E.S.O Glow jobbar även på att förbättra struktur och ojämnheter såsom acneärr och annan ärrvävnad.

Behandlingen inleds med rengörning och förberedelse för GLOW device. GLOW device är en roller med små tunna nålar som ytligt penetrerar huden och skapar en mikroskopisk skada i huden för att stimulera hudens cellförnyelse. Vi jobbar systematiskt över hela ansiktet och fokuserar extra på problemområden. Därefter masseras ett aktivt M.E.S.O serum in i huden.  Resultatet i hudens tjocklek blir förbättrad, en minskning av ytliga ärr, reducering av hudbristningar och minimerar fina linjer.

Vi avslutar behandlingen med en C-vitamin boost för att få mest möjlig lyster och fukt.

M.E.S.O Glow resurfacing treatment utförs som enstaka behandling med för bästa resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar.

1:a behandlingen 1195:-
2-6:e behandlingen 895:-

INFO: Din M.E.S.O Glov device är personlig och steriliseras efter varje behandling. Den kan användas upp till 6 gånger och förvaras hos oss på salongen.

M.E.S.O Glow microneedling ” EYE & LIP ” 30 min

Detta är en överlägsen fokuserad behandling på speciella problemområden som t.ex. den känsliga ögonzonen och även läppzonen. Naturlig stimulering av collagenproduktionen med en unik M.E.S.O. glow solution som appliceras på ögon- och läppzon.

Kombinationen av olika syror, retinol, C-vitamin, cyto-stim, THPE och peptider har resulterat i en otroligt effektiv behandling med omedelbart synliga resultat. Huden upplevs återfuktat, förfinad och har fått en ökad lyster.

Vi jobbar här med en nålroller (0,25mm Ögon/läppar)

Idealiskt att behandla:
Fina linjer
Rynkor
Påsar
Mörka ringar

1:a beh 795:-
2-6 beh 550:-

Vill du behandla hela ansiktet OCH ögon/läppar?
Välj behandling: M.E.S.O Total ( Ansikte& Ögon)

 

 

 

M.E.S.O Glow TOTAL

Vill du behandla ansikte och ögon/läpp området är detta behandlingen för dig. Här använder vi oss av 2 olika nålrollers. En för ansiktet (0,5mm) och en för ögon/läpp området (0,25) för maximal stimulans och effekt på områden med olika hudstruktur.
Vi jobbar med samma aktiva produkter som i de separata behandlingarna (FACE/EYE&LIP).
När du väljer denna behandling blir priset fördelaktigt jämförelsevis om du skulle valt behandlingarna var för sig.

1:a beh 1695:-
2-6:e beh 1290:-

 

 

 

A.G.E ”resurfacing” behandling – hudvård mot åldrandet

Rekommenderas till dig med mogen hud. Behandlar effektivt bl a solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
I A.G.E ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov, samt avslutande produkter
795:-

 

M.E.L.A. ”resurfacing”-behandling – hudvård mot hyperpigmentering

Rekommenderas till dig som har en hyperpigmenterad hud.
Behandlingen arbetar effektivt på kloasma, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammaterad hyperpigmentering och en allmänt ojämn hudton.
I M.E.L.A. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
795:-

 

A.C.N.E. ”resurfacing”-behandling – hudvård mot acne

Rekommenderas till dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur.Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden.
I A.C.N.E. ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring, ett hudkänslighetstest, applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov samt avslutande produkter.
795:-

 

C.R. 1 complex ”resurfacing”-behandling – hudvård mot kronisk hudrodnad/rosacea

Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad.
Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.
I C.R. 1 complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov.
795:-

 

NECK ”resurfacing”-behandling – för dig som vill förbättra hals och decolltage

Behandlingen har en exfolierande effekt samt ökar cellförnyelsen. Resultatet blir en reducering av linjer, rynkor samt rodnad.
i NECK ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov.

Behandlingarna utförs som kur eller som enstaka behandlingar för att underhålla en frisk och sund hud.
För bästa resultat rekomenderas en kur på 4 behandlingar med 7-21 dagars mellanrum.