Botox Azzalure®

Varje gång vi ler, ilsknar till eller kisar spänns den underliggande ansiktsmuskulaturen vilket framkallar rynkor och linjer i ansiktet. Som ett resultat av stigande ålder eller genetiska anlag tenderar dessa uttrycksrynkor och linjer att bli kvar och synas även efter ansiktsuttrycket övergått. Anspänningsrelaterade ansiktsrynkor kan få oss att se äldre ut än vi känner oss och i vissa fall kan det orsaka ett intryck av oro, trötthet eller nedslagenhet utan att vi på något sätt upplever denna sinnestämning.

Man har många års erfarenhet av behandlingar med Botox inom vården till exempel vid behandling av huvudvärk, generande svettning och för att få muskler till att slappna av.
Idag är behandling med Botox den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen. Vanligaste biverningarna efter botoxbehandling är rodnad vid instickstället samt ev huvudvärk.
Vanligast att behandla med Azzalure® är:

* Rynkorna mellan ögonbrynen (glabella)
* Horisontella rynkorna i pannan
* Små rynkorna runt ögonen (kråksparken)
* Små rynkor runt munnen osv

PRIS
Mungipor: 800kr

ÖVRIGA OMRÅDEN
2300 kr / 1 område
3100 kr / 2 områden
3900 kr / 3 områden

Samtliga behandlingar utförs av Petra Olsson, Leg Sjuksköterska och Specialistutbildad i Estetiska injektionsbehandlingar.

Petra är Leg Sjuksköterska med sin yrkesverksamma bas i ambulans och akutsjukvården. Hon är Specialiserad inom Estiska Injektioner via specialistutbildning på Inject Acadamy i Stockholm .