Fillers Stylage®/ Restylane®

Injektionsbehandling med fillers används för att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. läppar och kinder. Resultatet ger ett fylligare och slätare utseende.

Vi hjälper dig att förbättra, förstärka och förändra det du önskar utefter att resultatet skall se naturligt ut.

En injektionsbehandling med fillers (såsom t. ex. Restylane® Stylage® ) används för att addera volym, ändra ansiktets konturer och fylla ut rynkor bland annat. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer och resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad konvalescens.

Det är alltid dina förutsättningar och önskemål som styr och tillsammans går vi grundligt igenom dem för att komma fram till vilken behandling som ger det bästa resultatet. Din säkerhet kommer alltid först. För att du ska känna dig trygg får du alltid grundlig information både före och efter. Behandlingen påbörjas först när du känner dig redo.

Vi kan erbjuda våra kunder två olika fillersprodukter. Restylane® samt Stylage®. Samtliga är baserade på hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som binder vätska i huden. Dessa produkter är de absolut bästa och beprövade inom området. Resultatet varar vanligtvis mellan 6-12 månader beroende från person till person.

PRISER:

Nasolabialveck, Marienettlinjer, glabella eller panna
3400 kr 1 ml
Läppförstoring
3400 kr 1 ml
Volym kinder, haka eller under ögon
3700 kr 1 ml

Samtliga behandlingar utförs av Petra Olsson, Leg Sjuksköterska och Specialistutbildad i Estetiska injektionsbehandlingar.

Petra är Leg Sjuksköterska med sin yrkesverksamma bas i ambulans och akutsjukvården. Hon är Specialiserad inom Estiska Injektioner via specialistutbildning på Inject Acadamy i Stockholm .

Vill du betala med KLARNA? Kontakta oss på 0526-14599 för att få exakt pris samt betalningslänk till KLARNA fakturering.

Avbokningsregler: senast 24h före avtalad tid
OBS: Utebliven tid / sent avbok, debiteras med 100% av behandlingskostnaden