Nagelförlängning

För dig som vill ha snygga naglar direkt! Akryl är konstmaterial som appliceras på nageln för att göra den tjockare och mer tålig, detta för att göra det möjligt för alla att ha långa naglar. Naglarna får ett naturligt utseende och är mycket hållbara. Det är bara att välja längd och färg. Naglarna håller i 3-6 veckor, beroende på underlaget och hanteringen. Men vi rekommmenderar återbesök efter 3-4veckor för att hålla naglarna snygga och välskötta.

Akryl är ett ämne som kan frigöra skadliga gaser när det blandas med lösningsmedel. Vi har därför ett utsug som absorberar all gas och damm vid VARJE nagelbord. För din och terapeutens välmående och säkerhet!

 Klicka här för att boka!

 

Nagelförlängning

Den naturliga nageln förlängs med en plast tipp eller med en mall, därefter skulpteras nageln med akryl. Välj mellan ett naturligt utseende eller med en permanent fransk manikyr, dvs med vit kant. Vill du ha design naglar med glitter, dekorationer eller stiletto fixar vi det också. Se i vårt galleri för inspiration och ideér.
NATURELL   995kr
FRANSK/GLITTER/DESIGN  Från: 1025:-

 

 

Nagelförstärkning

Har du redan långa naglar, men tycker att de är för mjuka eller har du problem med att de skivar sig? Din naturliga nagel skulpteras med ett tunt lager akryl , vilket gör den starkare och nagellacket sitter mycket bättre. Välj mellan ett naturligt utseende eller med en permanent fransk manikyr, dvs med vit kant.
Från 745:-

 

Återbesök

Efter 2-4 veckor behöver naglarna fyllas i. Då filas gammalt material bort och skulpteras på nytt. Naglarna blir som nya igen.
NATURELL 595:-
FRANSK/GLITTER/DESIGN  Från 635:-

(Återbesök från annan salong:  + 150:-)

 

Gelé lack

Gelé lack en permanent lackning för naturliga naglar!

Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i 2 veckor. Du lämnar salongen med lacket helt torrt eftersom gelé lacket ”torkas” i uv lampa.
Välj mellan massa färger!

Kan bokas som tillägg i Manikyr för endast 150:-
Pris: 495:-

 

Borttagning av material

När du vill ta bort konst materialet på dina naglar rekommenderar vi att du kommer till salongen. Vi tar skonsamt bort materialet och gör en lätt manikyr så att dina naglar inte skadas.
PRIS: 399:-

 

 

Lagning/förlängning av 1 nagel

Om du brutit eller skadat en nagel, eller om du en nagel som inte vill växa som de övriga naglarna. 100:-/nagel

DEKORATION Vill du ha det lilla extra? Det är bara du som sätter gränser, du kan få allt från en enkel glittrande sten, till extremt glittrande orange manikyr. Glitter eller färg istället för enbart vitt i fransk manikyr + 100:- Glitterstenar 10:-/st Dekorations stickers 25:-/st ONE STROKE Handmålade naglar. 25:-/nagel