Avancerad hudvård

Avancerad hudvård

Nyhet!  PRX-T33

- the art of anti ageing

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.


Reducerar rynkor och fina linjerStimulerar hudens egen kollagenbildningSkapar djup återfuktning och glowÅterskapar hudens fyllighetReducerar ärrbildningReducerar pigmentfläckarJämnar ut hudtonenÖkar cellförnyelsen Behandlingen kan utföras hela året och gör dig inte solkänslig. Den utförs på de flesta hudtyper, men inte på hyperkänslig hud, inflammerad/aktiv akne samt rosacea. Vi rekommenderar en kur på 4 behandlingar med 7-10 dagars intervall.

Just nu har vi introduktionserbjudande på behandlingen "full face" 1500:-:- ( ord: 2250:-)

pH formula M.E.L.A - behandling


pHformulas unika powerclay som används vid M.E.L.A. ”skin resurfacing”-behandling är en kraftfull behandling av hyperpigmentering som reducerar ansamlingen av epidermalt lokaliserat melanin. Den hämmar effektivt tyrosinasets enzymatiska aktivitet och stimulerar till epidermal celldelning.

Därigenom accelereras den epidermala cellomsättningen, vilket får som resultat, att redan

bildat melaninpigment avlägsnas. På grund av dess innovativa och högeffektiva verkan uppnås klart synliga resultat med minsta möjliga risk
Indikationer: Solskadad , hyperpigmenterad hud


45 min 995:-

Rek kur 6 behandlingar med 2-4 veckors intervall

 


pH formula C.R 1 - behandling


Rekommenderas till dig som t ex har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiska eksem eller hudrodnad.
Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden.
I C.R. 1 complex ”resurfacing”-behandlingen ingår rengöring och applicering av specialprodukter anpassade efter din huds behov.
Indikationer: Rosacea, hyperkänslig hud, activ acne


45 min 895:-
pH formula A.G.E - behandling


En aktiv och effektiv "skin resurfacing" solution för behandling av typiska tecken på åldrande, som fotoåldrande, pigmentförändringar, matt, oelastisk hud, ytliga och måttligt djupa linjer.


pHformulas A.G.E. solutions är speciellt utformade som avancerade anti-åldrande ”skin resurfacing”-behandlingar för att hjälpa till att förbättra typiska tecken på åldrande.
Stärker kollagenuppbyggningen, stimulerar cellförnyelse i kombination med en kraftfull exfoliering

Indikationer: Åldrad hud


45 min 895:-

Rek kur 6 behandlingar med 2-4 veckors intervallpH formula A.C.N.E - behandling


Den unika kombinationen av aktiva ingredienser i pHformulas A.C. solutions är speciellt utformad för att kontrollera akne i olika former, som till exempel komedoner, papler och pustler. Den är sammansatt på ett sätt som gör att den angriper alla 4 faktorer som framkallar akne.


  • Seborré
  • Hyperkeratinisering
  • Mikrobiell kolonisering (P akne)
  • Inflammation


45 min 895:-

Rek kur 6 behandlingar med 2-4 veckors intervallIntresset för avancerad hudvård har exploderat, med all rätt. Med avancerad hudvård kan vi uppnå resultat som man förr inte trodde var möjligt. 

Det som främst skiljer avancerad hudvård från ”vanlig” hudvård är en högre koncentration av (vetenskapligt dokumenterade) aktiva ingredienser.

 Avancerade hudvårdsprodukter innehåller en stor mängd vitaminer, C- A- och E, och mycket antioxidanter samt ofta en mix av olika syror som AHA-syror samt patenterade transportsystem av dessa aktiva ämnen. Forskningen bakom den avancerade hudvåden är omfattande och hela tiden under utvecklig vilket innebär att resultaten är optimerade.


Med avancerad hudvård kan man effektivt eliminera döda celler, återfukta och tillföra en kraftfull mängd antioxidanter och vitaminer och snabbt uppnå önskad effekt,

– Resultatet är en ökad glans och lyster, färre fina linjer, mindre påsar, ökad elasticitet, en jämnare textur och hudton och nedtonade pigmentfläckar, både hormonella och de som uppstått till följd av solskada.

Avancerad hudvård är också effektivt i behandling av acne och andra hudåkommor. För djupare rynkor krävs dock fillerbehandling.

Avancerade hudvårds förekommer ofta som kurer men finns även som effektiva engångsbehandlingar med snabb effekt.
Boka gärna en konsultation för att få rekomendationer om hur du kan få den bästa avancerade behandlingen samt hemmavård.
Många av våra kurer kräver en invänjningsperion av hemmaprodukter för att optimera resultat och minska negativa biverkningar.

Dagens avancerade hudvård ger minimalt med negativa biverkningar med maxilamal resultat.NYHET! DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing 45 min


Denna avancerade ”skin resurfacing” -behandling arbetar utifrån huden och in och inifrån huden och ut genom att kombinera en ny källa av AHA-syror (inga syntetiska syror) med postbiotika för maximal föryngring.

DrK tekniken ”vi bryter ner” huden från utsidan till insidan men samtidigt repareras huden från insidan till utsidan. Vi assisterar och skyddar huden samt reducerar alla tecken på stressad hud.

DrK Novel Postbiotic skin resurfacing behandlar framgångsrikt alla tecken på stressad hud som känslig och sensitiviserad hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, trött och livlös hud samt kronisk hudrodnad.

En behandling som kan göras året om och som passar alla hudtyper, även den känsliga huden. Minimal eller ingen ”downtime” efter behandlingen.
Görs med fördel som kur 4-6 behandlingar


- Jämnare hudstruktur
- Jämnare hudton med ökad lyster
- Återfuktad hud
- Reparerad och mer välmående barriär
- Ökad volym och en mer välmåend hud
- Reducerad hudrodnad och irritation
- Välmående lyster


45 min 995:-


Micropen- needling  M.E.S.O Glow


I en micropen-behandling  skapar små mikroskopiska kanaler i huden, därmed penetrerar de aktiva ingredienserna effektivare. I behandlingen ingår även TDS-serum utifrån hudtyp samt ansikstmask.

Micorneedling-behandlingen ger en stimulering av collagenproduktionen. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster och hyperpigmenteringen minskar.


Rekommenderas till en mogen miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud.Microneedling-behandlingen kan utföras vid enskata tillfällen men för bästa och mest hållbara resultatet rekomenderas en kur på ca 6 behandlingar med 3-5 veckors intervall


Indikationer: Trött , glåmig hud, förstorade porer, slapp oelastisk hud, linjer rynkor, ärrvävnad ( acneärr), hyperpigmenterad/solskadad hud


1:a behandlingen 1395:-
2-6,e behandlingen 995:-


Terapeutens val!


Sätt av minst 90 min av ditt liv till denna omfattande behandling. Upplägget av behandlingen är helt beroende på den grundläggande hudanalysen hudterapeuten gör vid ankomst. I denna behandlingen plockar terapeuten fram endast de mest effektiva och exkusiva produkterna. Din hud får en genomgång som kommer kommer ge effekt lång tid framöver. Behandlingen passar därför alla hudtyper då du och din terapeut bestämmer syfte och mål med just din behandling.  Boka inte in årets fest i direkt anslutning till behandlingen utan vänta gärna en dag eller två


90min 1995:-


Nimue Thermal Detox peel 30min


Detox på ett ögonblick med NImues nya Thermal flash behandling!

En rik kolbaserad multifunktionell peeling som omedelbart levererar fukt, fyllighet och utstrålning.
I linje med ”flash-behandlingstrenden”, levererar vår 30 minuters föryngrande behandling synlig förbättring på kortare tid än vad en traditionell behandling tar.
Denna innovativa Thermal Deetox pess kombinerar en skummande effekt för att djuprengöra huden från miljögifter och orenheter, med en termo-känslig funktion som skapar en varm känsla som ökar blodcirkulationen och syresättningen av hudceller.


30min 695:-


pH formula INSTANT Resurfacing 


Denna kraftfulla behandling är till för dig som vill ha en omedelbar " lifting" effekt. Behandlingen kominerar flera steg där fokus läggs på lift, cellförnyelse och spänst. INSTANT resurfacing är den nya generationens kemiska peeling där man uppnår maximal effekt med minimala biverkningar.
Behandlingen inleds med rengörning följt av en kraftfull kemisk peel. Vi lägger därefter pHformulas instant mask som jobbar på struktur och lyster. 
Behandlingen kombineras med en lättare portömning vid behov. Rekomenderas ej vid solexponering inom 48h


60 min 995:-


pHformula_AGE_Kit_Resekit
2019_nimue-group-shot_h362
AdobeStock_226041847