Botox & Fillers

Botox & Fillers

Injektionsbehandlingar


De estetiska injektionsbehandlingar som utförs är vetenskapligt dokumenterade behandlingar med Fillers, Botox samt den nålfria behandlingen Revitacare Infuzion System. Filosofin är att genom injektionsbehandling förbättra, förstärka samt lyfta fram den individuella och naturliga skönheten.

Jag lägger mycket stor vikt vid säkerhet och kvalitet, och min eftersträvan är att alltid överträffa kundens egna förväntningar där säväl resultat samt känslan av trygghet spelar in.
Samliga erbjuds därför en KOSTNADSFRI konsultation
Fillers Stylage®  /    Restyane®


En injektionsbehandling med fillers används för att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. läppar och kinder. Så även behandling mot mörka ringar under ögonen sk Tear through ger ett naturligt och uppiggande resultat. Resultatet av fillersbehandlingar ger ett fylligare och slätare utseende.
Vi hjälper dig att förbättra, förstärka och förändra det du önskar utefter att resultatet skall se naturligt ut.

Med stigande ålder för det ofta med sig en del dermatologiska förändringar som exvis rynkor som gör att man ser arg eller bekymrad ut utan att vara det. Fillers ett utmärkt val för att återfå lyster samt en pigg känsla.


PRISER:
Nasolabialveck, Marienettlinjer, glabella eller panna
3400 kr 1 ml
Läppförstoring
3400 kr 1 ml
Volym kinder, haka eller under ögon
3700 kr 1 mlBotox Azzalure®


Botox Azzalure® är ett muskelavslappnande ämne framställt av Botulinum A-gift, ett förädlat protein framställt av Botulism bakterier.
Man har många års erfarenhet av behandlingar med Botox inom vården till exempel vid behandling av huvudvärk, generande svettning och för att få muskler till att slappna av.
Idag är behandling med Botox den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen. Vanligaste biverningarna efter botoxbehandling är rodnad vid instickstället samt ev huvudvärk.
Vanligast att behandla med Azzalure® är:

* Rynkorna mellan ögonbrynen (glabella)
* Horisontella rynkorna i pannan
* Små rynkorna runt ögonen (kråksparken)
* Små rynkor ovanför överläpp
* Käkarna mot tandgnissling/tandpressning


PRIS
2300 kr / 1 område 
3100 kr / 2 områden
3900 kr / 3 områdenRevitacare Infuzionsystem®


Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.
Resultatet håller i sex månader. Tre behandlingar rekommenderas med en veckas mellanrum.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt ”countura” ansiktet där extra fukt/volym behövs. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

Cytocare är idag världsledande inom hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.
Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och  Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.


PRIS: 
Hela ansiktet 3500:-/behLeg, sjuksköterska Petra Olsson


Samtliga behandlingar utförs av leg, sjuksköterska Petra Olsson.
Petra har sin yrkesverksamma bas i ambulans och akutsjukvården.


År 2015 specialiserades hon inom Estiska Injektioner på Inject Acadamy i Stockholm och har sedan dess injektionsbehandlat patienter med både botox och fillers.


Paket erbjudanden


Lilla Skönhetspaketet

Det Lilla Skönhetspaketet inkluderar 3 behandlingsområden med Botox Azzalure® (Glabella, Panna och Kråksparkar) samt 1 ml fillers på valfritt behandlingsområde.
Pris: 6300:- (Ordpris: 7700:-)


Stora Skönhetspaketet


Det Stora Skönhetspaketet inkluderar 3 behandlingsområden med Botox Azzalure® (Glabella, Panna och Kråksparkar) samt 2 stycken sprutor 1 ml fillers på valfritt/valfria behandlingsområden.
Pris: 8900:- (Ordpris: 11100:-


Botox Azzalure


Botox Azzalure® är ett muskelavslappnande ämne framställt av Botulinum A-gift, ett förädlat protein framställt av Botulism bakterier.
Man har många års erfarenhet av behandlingar med Botox och


Idag är behandling med Botox den vanligaste läkaradministrerade skönhetsbehandlingen i världen. Stylage Filler


STYLAGE® klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar.

Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. STYLAGE® finns endast på kliniker och behandling sker alltid av leg. läkare eller leg. sjuksköterska.

Revitacare Infuzion


Infuzion med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra

slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden.

Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare.

Ingen nål eller injektion behövs!cont
total
botox
lips