Dr K

Detta är DrK - dermal health careDrK Dermal Health Care är ett företag som tillverkar medi-cosmeceuticals som ligger i framkant när det gäller optimal hudhälsa och vad detta i grunden betyder för varje kund. Produktserien distribueras endast via framstående hudvårdssalonger i Sydafrika och globalt.


Under senare år har inflammatoriska tillstånd som allergier och eksem kraftigt ökat. Känslig hud reagerar på många externa stimuli (miljöpåverkan), vilket ofta beror på en defekt, icke optimalt fungerande hudbarriär. Obehag, förhöjd känslighet, uttorkning, fjällning och rodnad är karakteristiska tecken på en känslig hud som saknar ett effektivt försvarssystem.


År 2020 kommer 3 av 4 kunder att ha en känslig hud. Detta begrepp var fullständigt okänt för våra förfäder som levde närmare naturen.


Utbrott av inflammation orsakat av vår moderna livsstil är huvudorsaken till känslig hud och olika avvikelser i huden. DrK Dermal Health Cares produkter består av en unik kombination av aktiva ingredienser som återbalanserar känslig hud och till varje pris förhindrar att den över huvud taget uppstår.


DrK Dermal Health Cares Premium Serums återbalanserar inte bara hudens välmående utan behandlar även vanliga hudtillstånd som akne, pigmentering, åldrad hud och känslig hud.

Teknisk information


Alla produkter i DrK Dermal Health Cares sortiment är framtagna för att stärka hudens mikrobiella och fysiska barriärfunktion och att bidra till att skapa en hud med bättre försvar, särskilt för människor som vistas i stadsmiljöer och påfrestande klimat.


  • När dessa produkter appliceras på huden på människor som vistas i storstadsmiljö, stimulerar de till en mikrobiell mångfald, en balans av mikrobiomet och en förstärkning av anti-inflammatoriska bakterier i huden. Detta är egenskaper som är karakteristiska för en frisk hud med bättre skydd mot miljöpåverkan.
  • De skapar bakteriella metaboliska vägar i relation till energi, lipider, aminosyror, kolhydrater och vitaminer som har upptäckts i huden på naturfolk
  • De förstärker desmosoma bindningar mellan hudcellerna och ökar hudbarriärens skyddande effekt
  • De gynnar S. epidermis på keratinocyter framför de skadliga bakteriernas (S. aureus)
  • De stimulerar hudens immunförsvar och understöder de komponenter som bidrar till att stärka den fysiska barriärens skyddande förmåga
  • De ökar hudens motstånd mot skadliga tensider

Här finns vi:

Copyright © MM hudvård Strömstad AB

Mia´s Naglar Hudvård Makeup

Polisgatan 1

452 30 STRÖMSTAD

info@mias.se