Nagelförlängning

Nagelförlängning

Nytt Set akryl


Våra erfarna nagelterapeuter skapar dina naglar precis som du vill ha dem. Form, färg och stil bestäms under ditt besök hos oss. Kanske har du en bild på drömnaglarna ? En buffé av glitter, färger, dekorationer och fantasi finns uppdukad hos oss bara för dig!


NATURELLA                                995:-

FRANSK MANIKYR/GELLACK   1125 :-

DESIGN                                      1195:-


   

Gelelackning


Gelé lack är enkelt applicerat och för att ge nageln bästa stöd. Ett tunt lager penslas och härdas i UV lampa. Lacket är torrt och snyggt glansigt när du lämnar salongen. 
Naglarna blir starkare och håller ca 2-3 veckor. Passar även dig som har sköra naglar som flisar sig eller går av lätt. 
Gelelack går även att boka som tillägg i en manikyr för endast 150:-

OBS: I dessa naglar ingår ej förlängning. Om du vill förlänga dina naglar och ha gelelackning- boka då nagelförlängning Gellack.


45min  525:-Återbesök akryl


Har det gått ca 4 veckor är det dags för ett återbesök. Vi filar bort gamalt material och ersätter med nytt. Nu kan du även passa på att prova en ny färg eller ny design.. Eller var du nöjd sist? Då tar vi samma.NATURELLA :                              635;-                              

FRANSK MANIKYR/GELLACK:  695:-

DESIGN :                                    825:-Borttagning av material


Är det dags att ta bort dina konstnaglar står vi redo för att hjälpa dig. Kanske jobbar du i ett yrke där naglar ej är tillåtna? Behöver dina naglar ha en paus? Oavsett anledning till borttagning är det viktig att göra det hod ett proffs. Att avlägsna naglar hemma kan skada din befintliga nagel och göra den skör och tunn. Vi hjälper dig gärna.


30 MIN  399:-Olivya_2
Olivya_1
mia_2
MIa-1
MIa_4
mia_3
AdobeStock_112526688