Nagelförlängning

Nagelförlängning

Olivya @tsumetott - en till stjärna i vårt team


Olivya och är 22 år gammal och diplomerad nagelterapeut i gel sedan Maj 2019, samt akryl sedan maj 2020. Hon är digital konstnär i grunden men brinner nu för att skapa nagelkonst och att handmåla designer på naglar. Långa som korta så kan alla naglar bli helt unika och personliga med en liten målning på dem! Ni är hjärtligt välkomna till Olivya om ni har lust att testa något nytt!
Nytt Set akryl


Våra erfarna nagelterapeuter skapar dina naglar precis som du vill ha dem. Form, färg och stil bestäms under ditt besök hos oss. Kanske har du en bild på drömnaglarna ? En buffé av glitter, färger, dekorationer och fantasi finns uppdukad hos oss bara för dig!


NATURELLA:                995:-

FRANSK MANIKYR:    1025 :-

DESIGN :                      1195:-

GLITTER/GELLACK     1095:-Återbesök akryl


Har det gått ca 4 veckor är det dags för ett återbesök. Vi filar bort gamalt material och ersätter med nytt. Nu kan du även passa på att prova en ny färg eller ny design.. Eller var du nöjd sist? Då tar vi samma..


NATURELLA :             595;-                              

FRANSK MANIKYR:  635:-

DESIGN :                    825:-

GLITTER/GELLACK:  685:-


Tillägg :


Borttagning av material


Är det dags att ta bort dina konstnaglar står vi redo för att hjälpa dig. Kanske jobbar du i ett yrke där naglar ej är tillåtna? Behöver dina naglar ha en paus? Oavsett anledning till borttagning är det viktig att göra det hod ett proffs. Att avlägsna naglar hemma kan skada din befintliga nagel och göra den skör och tunn. Vi hjälper dig gärna.


30 MIN  399:-Olivya_2
Olivya_1
mia_2
MIa-1
MIa_4
mia_3
AdobeStock_112526688