Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling


Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Då är detta behandlingen för dig!
En behandling som inleds med rengörning och peeling. Därefter görs en hudanlays som följs av portömning, brynplock/vax samt en ansiktsmassage för maximalt välbefinnande.
Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmask, kräm och en personlig hudvårdsrådgivning.
Huden blir klar, ren och återfår sin styrka. 


60 min 745:-


Djuprengörande ansiktsbehandling


Denna behandling passar dig som är ute efter en ordentlig rengörning av huden. Vi fokuserar på portömning och jobbar med kraftiga produkter för att rengöra på djupet. Behandlingen startar med en rengörning och efterföljande hudanalys. Därefter mjukas huden upp med hjälp av effektiv peeling och ånga ( vid behov)  AHA syror appliceras vid behov. 
En portömning följs av en djuprengörande ansiktsmask samt efterföljande kräm. Behandlingen avslutas med en personlig hudvårdsrekommendation 


60min 795:-
90min 995:-


Nu kan du även boka ett tillägg av Micropen - needling behandling om så önskas. Meddela detta vid bokning.
Pris: 695:- ( ord: 1395:-)


Terapeutens val!


Sätt av minst 90 min av ditt liv till denna omfattande behandling. Upplägget av behandlingen är helt beroende på den grundläggande hudanalysen hudterapeuten gör vid ankomst. I denna behandlingen plockar terapeuten fram endast de mest effektiva och exkusiva produkterna. Din hud får en genomgång som kommer kommer ge effekt lång tid framöver. Behandlingen passar därför alla hudtyper då du och din terapeut bestämmer syfte och mål med just din behandling.  Boka inte in årets fest i direkt anslutning till behandlingen utan vänta gärna en dag eller två


90min 1995:-


Avancerad

hudvård

C-boost glow


En härlig quickfix boost för din hud. Här fyller vi på med C vitamin som ger en enorm lyster till en grå/livlös hud.
C-vitamin hämmar nedbrytning av kollagen i huden samt ljusar upp coh förebgger pigmenteringar.
Behandlingen passar dig som vill få tillbaks lyster, förbätra hudstruktur samt fylla på med fukt.  Naturligtvis hinner vi även med personlig hudvårdsrådgivning 


25min 595:-


BABOR Gran Cru - antiage behandling


Rosen möter ampullen i en ansiktsbehand,ling. Den ultimata Gran Cru behandlingen med ett hjärta av ros, där vi skapar en total upplevelse för alla fem sinnen. 
En anti-age behandling i rosens tecken med doft och extrakt från damascenaros. Ultimat föryngrande och regenererande effekt. Fina linjer och rynkor reduceras och huden mättas med fukt och näring.

Rosiga kinder och en sammhetslen lyster utlovas


50 min 1195:-  NU: 895:-


Hudanalys


Vill du veta vad du har för hudtyp och hudtillstånd? Boka då en hudanalys. Här rengör vi huden och berättar för dig hur du tar hand om din hud på bästa sätt. Stress, gener, kost och hormonstörningar påverkar din hud och kan göra att den beter sig annorlunda vid olika perioder i livet.  Har din hud plötsligt förädrats? Har du aldrig riktigt hittat produkterna som passar dig? Vi har många års erfarenhet inom detta och hjälper dig gärna att få svar på dina frågor. 


30 min 350:-  NU: 150:-


Youth - För tonårshuden


För ungdomar upp till 18 år!
Här sker en grundläggande djuprengörning av huden.Vi ger en utförlig förklaring samt rådgivning om huden och hur man sköter om den på bästa sätt för att förebygga/behandla tonårsacne eller för att bibehålla en fin hud genom hela tonårsperioden.
Rengörning. peeling, lättare portömning ( vid behov), ansiktsmask samt avslutande kräm.


45min 665:-


Avancerad

hudvård

pH formula INSTANT Resurfacing 


Denna kraftfulla behandling är till för dig som vill ha en omedelbar " liftin" effekt. Behandlingen kominerar flera steg där fokus läggs på lift, cellförnyelse och spänst. INSTANT resurfacing är den nya generationens kemiska peeling där man uppnår maximal effekt med minimala biverkningar.
Behandlingen inleds med rengörning följt av en kraftfull kemisk peel. Vi lägger därefter pHformulas instant mask som jobbar på struktur och lyster. 
Behandlingen komnineras med en lättare portömning vid behov. Rekomenderas ej vid solexponering inom 48h


60 min 895:-


Micropen needling M.E.S.O Glow


Huden penetreras med 12 små nålar som skapar tusentals microkanaler samtidigt som ett serum slussas in. En kontrollerad skada skapas som bidrar till att huden sätter igång sin naturliga läkningsprocess och ökar collagenproduktionen. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.


Idealiskt för att behandla fina linjer, rynkor, hudbristningar, acneärr och pigmenteringar


1.a behandlingen  1395:-

2-6,e behandlingen 995-
Pris som tillägg i en djuprengörande ansiktsbehandling: 695:-


Avancerad

hudvård

För fler behandlingar och kurer inom

avancerad hudvård: KLICKA HÄR

AdobeStock_100876665
AdobeStock_56817152
avancerad