Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

DrK Novel Postbiotic Skin Resurfacing 45 min


Denna avancerade ”skin resurfacing” -behandling arbetar utifrån huden och in och inifrån huden och ut genom att kombinera en ny källa av AHA-syror (inga syntetiska syror) med postbiotika för maximal föryngring.

DrK tekniken ”vi bryter ner” huden från utsidan till insidan men samtidigt repareras huden från insidan till utsidan. Vi assisterar och skyddar huden samt reducerar alla tecken på stressad hud.

DrK Novel Postbiotic skin resurfacing behandlar framgångsrikt alla tecken på stressad hud som känslig och sensitiviserad hud, för tidigt åldrande, ojämn hudton, hyperpigmentering, akne, trött och livlös hud samt kronisk hudrodnad.

En behandling som kan göras året om och som passar alla hudtyper, även den känsliga huden. Minimal eller ingen ”downtime” efter behandlingen.
Görs med fördel som kur 4-6 behandlingar


- Jämnare hudstruktur
- Jämnare hudton med ökad lyster
- Återfuktad hud
- Reparerad och mer välmående barriär
- Ökad volym och en mer välmåend hud
- Reducerad hudrodnad och irritation
- Välmående lysterHudterapeutens val. 30, 60 eller 90 min


Vill du boka en ansiktsbehandling, men är osäker på vad du ska boka ?

Få den ultimata hudvårdsupplevelsen med våra tidsanpassade ansiktsbehandlingar.

Dessa behandlingar passar dig som vill få allt från en lättare uppfräschning av huden, till en djupgående och rengörande behandling.

Våra erfarna hudterapeuter skräddarsyr behandlingen för att passa just din hud och dess unika behov. strålande, frisk glöd.
I alla våra behandlingar ingår en hudanalys med rekommendationer på hemmavård samt framtida behandlingsupplägg/intervaller

Boka din tid idag och låt oss ta hand om din hud på bästa möjliga sätt.


30 min - för dig som vill ha en snabb quickfix eller en uppföljning på di  hudstatus.

60 min - för dig som vill ha en mer djupgående behandling där vi fokuserar på rengörning/ portömning samt avslutande mask 

90 min - för dig som vill ha ALLT. Djuprengörning men även specialprodukter för optimal rengörning, glöd och fräschet
Klassisk ansiktsbehandling 60 min


Vill du slappna av och få en ren och fräsch hud? Då är detta behandlingen för dig!
En behandling som inleds med rengörning och peeling. Därefter görs en hudanlays som följs av portömning, brynplock/vax samt en ansiktsmassage för maximalt välbefinnande.
Behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmask, kräm och en personlig hudvårdsrådgivning.
Huden blir klar, ren och återfår sin styrka. 
Djuprengörande ansiktsbehandling 60 min


Denna behandling passar dig som är ute efter en ordentlig rengörning av huden. Vi fokuserar på portömning och jobbar med kraftiga produkter för att rengöra på djupet. Behandlingen startar med en rengörning och efterföljande hudanalys. Därefter mjukas huden upp med hjälp av effektiv peeling och ånga ( vid behov)  AHA syror appliceras vid behov. 
En portömning följs av en djuprengörande ansiktsmask samt efterföljande kräm. Behandlingen avslutas med en personlig hudvårdsrekommendation Konsultation HUD


Hur mår din hud? Vill du få svar på de frågor du har angående din hudhälsa samt hur du sköter om den på bästa sätt?

Boka då en konsultation HUD.

Huden förändras hela livet. Den påverkas av yttre och inre faktorer. Det kan därför vara svårt att veta hur den ska skötas på bästa sätt. 
Vi bor på en plats i världen där klimatet varierar enormt. Från kall vinter till varma sommrar. Skidåkning på vintern, sol och värme på sommaren. Alla dessa faktorer i komination med vår livvstil ger våra hudar olika förutsättnngar. Stress, motion, kost samt arv/gener är ytterligare  faktorer som inverkar. Vad vill du ha hjälp med?Youth - För tonårshuden 45 eller 75 min


För ungdomar upp till 18 år!

God hudhälsa med hälsosamma rutiner bör påbörjas i tidig ålder.
De hormonella förändringarna är naturliga men acne, pormaskar och inkapslingar går att få hjälp med likaså att motverka ärr och missfärgningar i huden.

I behandlingen ingår rengöring, enzymepeeling, portömning, mask och avslutande cremer.


45 min - För dig som har inga/måttligt med pormaskar 

75 min - För dig som har mycket pormaskar och orenheter


Är du osäker - kontakta oss för rådgivningAvancerad

hudvård

pH formula INSTANT Resurfacing  60 min


Denna kraftfulla behandling är till för dig som vill ha en omedelbar " liftin" effekt. Behandlingen kominerar flera steg där fokus läggs på lift, cellförnyelse och spänst. INSTANT resurfacing är den nya generationens kemiska peeling där man uppnår maximal effekt med minimala biverkningar.
Behandlingen inleds med rengörning följt av en kraftfull kemisk peel. Vi lägger därefter pHformulas instant mask som jobbar på struktur och lyster. 
Behandlingen komnineras med en lättare portömning vid behov. Rekomenderas ej vid solexponering inom 48hMicropen needling M.E.S.O Glow 45 min


Huden penetreras med 12 små nålar som skapar tusentals microkanaler samtidigt som ett serum slussas in. En kontrollerad skada skapas som bidrar till att huden sätter igång sin naturliga läkningsprocess och ökar collagenproduktionen. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.


Idealiskt för att behandla fina linjer, rynkor, hudbristningar, acneärr och pigmenteringar
Avancerad

hudvård

För fler behandlingar och kurer inom

avancerad hudvård: KLICKA HÄR

shutterstock_1061385500___serialized1
drk_behandlingsbild_w1000
meline8
AdobeStock_56817152