Nimue ansiktsmasker

Nimue Ansiktsmasker

Pris: 448:-

rejuvenating mask 60ml

Rejuvenating Mask är masken som passar de flesta hudproblem som behöver snabb och intensiv behandling. Passar perfekt som ”SOS”-mask och det räcker med endast 10 min för att få en dramatiskt föryngrad hud. Idealisk för en känslig, uttorkad hud som bl.a psoriasis och rosacea. Blanda då ut masken något med vatten och låt den ej torka. Innehåller bl.a: Alpha Lipoic Acid, Vitamin A och C Ester, Lavendel, Rosenträd och Pentavitain.


Användning: Applicera ett tunt lager av Rejuvenating Mask på rengjort ansikte och hals. Låt verka i ca 10 min och tvätta sedan av med ljummet vatten. Används 1-2 ggr/ veckan efter Exfoliating Enzyme. Kan pirra och sticka något på en barriärskadad hud, detta är helt normalt och går över efter ett par minuter.

Purifying mask

En djuprengörande och avgiftande ansiktsmask som rekommenderas till en problemhud eller en hud som är i behov av en djuprengöring.

Ansiktsmasken ger en djup exfoliering för att avlägsna orenheter och överflödig talg.

Innehåller prebiotika som återbalanserar hudens mikroflora och niacinamid som reparerar och minskar inflammation.

Pris: 598:-

super hydrating mask 60ml

Pris: 478:- 


En lyxig crememask för torr och narig hud. Baserad på en kombination av naturliga fuktighetsgivare, närande växtoljor och antioxidanter för att skydda torr och uttorkad hud samt återställa mjukhet och spänst.
Passar alla hudtyper som behöver fukt och smörjande effekt på huden. Inte lämplig för fet och oren hud. Innehåller bl.a: Pentavitin, NMF naturligt fuktkomplex, Hyaluronicsyra, Ubiquinone (Coenzym Q10), E-vitamin, Majsolja och Apelsinolja.


Användning: Applicera ett täckande lager på rengjort ansikte och hals. Låt verka i ca 10-15 min och tvätta sedan av med ljummet vatten. Används 1-2 ggr/ veckan efter Exfoliating Enzyme. Ett tunt lager kan användas runt ögonen för fuktbehandling. Kan även sovas med ett par gånger i veckan vid en riktigt torr och narig hud. Applicera då ett tunnare lager och undvik ögonområdet.

Antiage leave on mask -60ml

Pris: 518:- 


En vårdande nattbehandlande mask med ett aktivt innehåll för att ge återhämtning av huden samt ge kraftfull förnyelse under tiden du sover. Ger en fyllig, återfuktad känsla och en otrolig lyster.
Passar mogen miljöbelastad, pigmenterad eller känslig hy över 35 år.

Innehåller bl.a: Macelignad, Hyaluronsyra, Tri-peptid 1, Ljusreflekterande partiklar, Inkapslande vitaminer: A, C & E komplex och Omega 3 olja.


Användning: Appliceras på väl rengjord, torr hud efter Cleansing Gel och Conditioner. Masken lämnas kvar på huden under hela natten och skall inte användas tillsammans med några andra produkter samtidigt. Tvätta av huden morgonen efter med Cleansing Gel och applicera anpassad dagcreme och UV-skydd.

Thermo Flash peel 30ml

Pris: 618:- 


Peelingmasken ger en omedelbar effekt på hudstrukturen då produkten innehåller en termisk (värmande) teknologi. Thermoflash peel används för en ökad lyster, uppstramning och har en exfolierande effekt. Huden får en djuprengöring och avgifting samtidigt som den återfuktas och fina linjer och rynkor reduceras.

Perfekt att använda då huden är i behov aven ökad spänst och en omedelbartförbättrad hudstruktur.

Innehåller effektiva ingredienser som BHA, stor hirtsstjälk, glykolsyra, kaolin och fytosteroler.