IPL-Laser

IPL-Laser


PRIS HÅRBORTTAGNING
Hela ben 1900:-
Halva ben 1500:-
Axill/Armhåla 700.-
Bikini 1100:-
Bikini ++ 1500:-

Ansikte från 550:-


ALLA PRISER ÄR PER BEHANDLING PRIS KÄRLBORTTAGNING:
Kinder 500:- / beh
Näsa/näsvingar 400:-/beh

Helt ansikte 1100:-


Intense pulsed lightning - IPLIPL är en ljusbehandling och vidareutveckling av laserteknik där många olika våglängder av ljus påverkar de allra yttersta lagren i huden.

Med hjälp av IPL kan man effektivt minska förekomsten av ytliga blodkärl, föryngra huden, minska ytliga rynkor, ta bort oönskad hårväxt eller pigmentering.

Beroende på vad man vill uppnå med behandlingen behöver man ibland genomföra upprepade behandlingar. För att exempelvis minska förekomsten av ytliga blodkärl eller göra en hudföryngring, så kallad skin rejuvenation, krävs flera behandlingstillfällen med några veckors mellanrum.


Vid en IPL-behandling för permanent hårborttagning leds ljuset från maskinen ned av pigmentet i hårsäcken som då omvandlas till värme och förstör hårsäcken. För att uppnå ett permanent resultat behöver man upprepa behandlingen mellan fyra till åtta gånger beroende bland annat på färg på håret, tjocklek och område på kroppen som behandlas.


Vid en IPL-behandling av ytliga blodkärl och pigmentfläckar syns resultatet ofta efter en till tre behandlingar. Pigmentfläckar som lämpar sig för IPL-behandling är bland annat solskadad ojämnt pigmenterad hud och ålderspigmentfläckar ( lentigos)


IPL-behandling lämpar sig vid:

– Ytliga blodkärl

– Hudföryngring (skin rejuvenation)

– Oönskad hårväxt

– Pigmentering


Boka en kostnadsfri konsultation inför ditt första besök för att få mer info om antal behandlingar samt totalpris vid behandling av flera områden samtidigt.PRIS PIGMENTBORTTAGNING
Kinder 500:- / beh
Näsa/näsvingar 400:-/beh

Helt ansikte 1100:-