Behandlingar

BEHANDLINGAR

Laxus 8D HIFU

Hudföryngring, uppstramning, lyster, rynkreducering är några av fördelarna med vår nya HIFU 8D.

MMFU Ultraljud stimulerar kollagen- och elastin-produktionen i hudens djupare lager vilket resulterar i ett aniktslyft. HIFU ger värmeenergi till det dermala lagret och till SMAS.


Snabb och smidig behandling utan konvalecens. Boka en kostnadsfri konsultation idag
nagelförlängning

På Mia´s har vi lång erfarenhet av nagelförlängning. Våra nagelterapeuter skapar de mest fantastiska kreationer utirfån dina önskemål. Fransk, naturell eller varför inte släppa nagelterapeutens kreativitet fri och skapa design naglar du bara drömt om

Ansiktsbehandling

Vi erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar beroende på hudtyp, hudproblem samt egna önskemål. Våra hudterapeuter har gedigen erfarenhet och vi jobbar endast med välkända märken för bästa resultat. Boka gärna en kostnadsfri konsultation

volume lashes

Volumelashes/Fransförlängning är hett just nu och har varit sedan en tid tillbaks. På Mia´s har vi utfört fransförlängning i snart 10 år vilket gör oss till en av de första i sverige. Fransförlängning är ett precisionshantverk och vi skapar ett öga som är vackert dygnet runt.

Händer & fötter

Ordet manikyr har sina rötter i latinets manos, hand och curare, vårda. Det är just vad en 

härlig manikyr handlar om.  Vill du inte ha en förlängning utan endast ta hand om dina befintliga naglar och samtidigt få en skön avkopplande handmassage är detta behandlingen för dig. Självklart lackar vi dina naglar om önskemål finns

Avancerad hudvård

Avancerad hudvård är framtiden! Här hittar du de mest effektiva och resultatinriktade behandlingarna och hudvård. Behandlingarna är baserade på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala behandlingsresultaten


Fransar & Bryn

Att ha färgade fransar och bryn ger ett vackert helhetsintryck. Välvårdade bryn som är vaxade/plockade i en snygg form som passar just ditt ansikte gör en enorm skillnad. 

Vill du slippa mascaran för ett tag så ger fransfärgning ett lyft som håller i 4-6 veckor. 
Tips: Vill du även böja och göra fransarna lite tjockare- boka lashlift!

IPL-Intense pulsed lightning

Bli av med håren för ALLTID! Med IPL behandlingar avlägsnas hår, kärl och pigmentfläckar. Metoden ipl är ett pulseradne ljus som skapar en värme i vävnade så den upphör att producera hår, koagulerar och försvinner. Resultaten är permanenta och behandlingen är skonsam tackvare det inbyggda kylsystemet i Photonova PLS3. Vi är certifierade och har över 10 års erfarenhet.

hårborttagning

Vi jobbar med flera metoder för hårbotrttagning. Vaxning är en av dessa. Vaxning avlägsnar inte hår permanent, men håller området slätt och hårlöst under cirka 2-6 veckor. 

Alkaline Wash är en annan metod som är en smärtfri hårborttagning med hållabrt resultat

(endast ansikte)

Friskvårdsbehandlingar

Hos oss kan du utnyjja ditt friskvårdsbidrag på utvalda behandlingar.

Att få friskvårdbidrag från din arbetsgivare är en förmån som ska ge dig möjlighet till hälsa och motion.

Läs mer om vilka behandlingar som finna att boka hos oss.

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering eller permanent makeup, som det också kallas är en behandling där vi tatuerar in pigment i det övre hudlagret. Metoden ger ett varaktigt resultat som bleknar med tiden. Vi jobbar med både 3D och brush teknik samt med godkända färger med bra pigment.

Makeup

Vill du få hjälp med din makeup till en speciell dag eller en speciell fest? Vi hjälper dig att lägga en proffsig makeup för alla tillfällen. 
Önskar du en genomgång av vad just du passar i samt hur du lägger den perfekta makeup,en själv- boka en personlig makeuprådgivning

Massage

Hos oss kan du boka en härligt avslappnande massage för hela kroppen. Välj mellan Rygg och nackmassage , eller varför inte en helkroppsmassage.

Har du friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare är massage en av de behandlingar som kan bokas och betalas via den.