Nimue serum_boosters

Nimue Booster/Serum

Pris: 738:- 

(refill: 538:-)

Steg2 - Active lotion 60ml

Nimue´s unika steg 2 produkt som står för hela 50% av slutresultat från hemvårdsprodukterna. En lätt, aktiv nattbehandlande produkt som används innan nattcreme för en djupgående vård. AHA-syrorna stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudstrukturen på grov, solskadad och storporig hud. Passar miljöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud. Används inte på irriterad hud och skall endast används som ett andra steg i nimue´s program.


Applicering: Används 1 ggr/ dag för behandling av miljöbelastad-, hyperpigmenterad- och problemhud. Appliceras efter Cleansing Gel, Conditioner men innan nattcreme. Introduceras 14 dagar efter nimue´s steg 1 och kan användas varannan kväll till en början, för att sedan kunna appliceras varje kväll.

Använd ALLTID UV-skydd dagtid.

Pris: 738:- 

(refill: 538:-)

Steg 2 - Active Gel 60ml

Nimue´s unika steg 2 produkt som står för hela 50% av slutresultat från hemvårdsprodukterna. En lätt, aktiv nattbehandlande produkt som används innan nattcreme för en djupgående vård. AHA-syror samt BHA-syror stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudstrukturen på grov, ärrig och storporig hud. Passar problemhud med hög talgproduktion. Används inte på irriterad hud och skall endast används som ett andra steg i nimue´s program.


Applicering: Används 1 ggr/ dag för behandling av miljöbelastad-, hyperpigmenterad- och problemhud. Appliceras efter Cleansing Gel, Conditioner men innan nattcreme. Introduceras 14 dagar efter nimue´s steg 1 och kan användas varannan kväll till en början, för att sedan kunna appliceras varje kväll.

Använd ALLTID UV-skydd dagtid.

Pris: 1178:- 


Hyaluronic Ultrafiller 30ml

Ett kraftfullt lättviktigt serum avsett för en fuktfattig hud med en trippeleffekt som intensivt tillför fukt
till alla hudlagren. Detta unika serum har följande egenskaper: anti ageing, motverkar irritation från
föroreningar, ger en antioxidant effekt samt intensiv fukttillförsel.

Hyaluronic Ultrafiller Serum passar alla hudtyper och är idealisk vid årstidsväxlingar.

Hyaluronic Ultra Filler Serum från Nimue är ett helt unikt anti-aging serum som ger intensiv fukt i alla hudlager för uttorkad hud.

Ger 50% mer fukt under de första två timmarna och efter daglig användning har huden uppnått en betydligt högre fuktnivå.


Applicering:  Används morgon och / eller kväll under dag/nattkräm

 Applicera på torr ren hud och massera med uppåtgående rörelser i ansiktet, halsen och dekolltage.

- Låt produkten torka. Avsluta med dag- / solskydd eller nattkräm

Passar alla hudtyper

Pris: 1178:- 


super hydrating serum 30ml

Ett serum som snabbt ger en intensiv fukttillförsel och kan användas av alla hudtyper som har fuktförlust. En lätt ”gelcreme” som snabbt går in i huden tack vare nanoteknologi. Nimue´s boosters är speciellt anpassade på alla typer av problemhud och detta serum är för alla som behöver mer fukt och skydd. Stärker hudens naturliga barriär och bidrar till att huden får ett mer ungdomligare utseende och en mer jämnare hudton. Rekommenderas ej till fet, tilltäppt hud.

Innehåller bl.a: Dextrin fuktighetsbiokomplex, Marina Siden-peptider och vattenlöslig Xylans-algextrakt.


Användning: Applicera på rengjord hud under dag- och nattcreme vid behov. Massera in produkten över hela ansiktet och låt torka in innan annan crème appliceras. Kan användas året runt och passar även bra till känslig hud.

Pris: 1098:-

Stemplex serum 30ml

Nimue´s mest skyddande serum mot förtidigt åldrande på hudens DNA. Ett lättviktsserum som passar alla hudtyper från 20 år som vill bevara hudens ungdomlighet. Växtstamcellerna skyddar cellulärt DNA och förlänger därigenom vävnadernas ungdomlighet.
Verkar uppstramande och motverkar kronologiskt åldrande och bevarar därmed hudens ungdomliga funktioner.

Innehåller bl.a: Stamcellextrakt från äpple,Pichia/Resveratrol Ferment-extrak, Candle Trädlövsextrak och , Glycerinsojaprotein.


Användning: Applicera på rengjord hud under dag- nattcreme. Kan användas morgon och kväll och fungerar lika bra under nimues övriga produkter som andra produktserier. 1-2 pump räcker från denna superskyddande produkt och kan användas året runt.

Pris: 698:-

corrective serum 30ml

Corrective Serum är ett vårdande och läkande serum som rekommenderas till vuxen problemhud. Tack vare nanoteknologiskt leveranssystem kan den avancerade ingredienserna ge en djup effektiv behandling och motverka irritation och inflammationer. Serumet är en förlängning av nimue´s steg 1 och 2 och används till problemhud som behöver en snabb, anti-bakteriell och antiinflammatorisk behandling på acne och ärrläkning.

Innehåller bl.a: kanelträdsbark extrakt, seboregulating komplex, lacto komplex och betahydroxysyra/Salicylsyra.


Användning: Applicera en liten mängd på rengjord hud innan dag och nattcreme. Massera in försiktigt på problemområden och låt serumet torka in innan crème appliceras. Används inte runt ögonen.

Pris: 1258-

fader serum 30ml

Senaste nyheten från nimue för behandling av hyperpigmenterad hud. Ett aktivt koncentrerat serum i lätt textur som effektiviserar behandling av hyperpigmentering och ojämn hudton. Innehåller bl.a den patenterade molekylen diglucosyl gallic syra (THBG).


Användning: Applicera på rengjord hud under dag- och nattcreme vid behov. Massera in produkten över hela ansiktet och låt torka in innan annan crème appliceras. Kan användas morgon och kväll för bästa effekt.

Pris: 1068-

Radiance serum 30ml

Nimue´s storsäljande serum för alla som aktivt vill jobba på hudens struktur och ungdomlighet. En intensivbehandling för en tydligt fastare, mer livfull hud som motverkar förtidigt åldrande. Antioxidant-behandling som skyddar, verkar anti-inflammatorisk och minskar porstorleken.Minskar skador orsakade av fria radikaler och ger ett snabbt synligt resultat vilket resulterar i en jämnare hud och en slätare känsla. Rekommenderas inför fest och andra viktiga tillställningar för ”askunge” effekt.

Innehåller bl.a Alpha Lipoic Acid, DMAE, Vitamin A, C & E Ester eterisk olja av lavendel och geranium.


Användning: Appliceras på rengjort ansikte efter Cleansing Gel och Conditioner på kvällen under ordinarie nattcreme. Perfekt ögonbehandling och behöver inte kompletteras med någon annan ögoncreme vid applicering. Används MAX 3 dagar i veckan. För bäst effekt kombinera med Active Lotion de övriga dagarna.

Pris: 1178 :-

multi rejuvenating serum 30ml

En multi-föryngrande produkt som ger kraftfullt C-vitamin i form av L-ascorbin-syra i en maximal koncentration av peptider, mineral-komplex och anti-age ingredienser. Fungerar bäst på en förtidigt åldrad hud p.g.a. solning, rökning, stress och andra yttre faktorer. Ger starka antioxidanter som motverkar nedbrytning genom fria radikaler och reducerar uppkomsten av fina linjer, rynkor och annan ojämn trött hud.

Rekommenderas att användas dagligen för rökare.


Användning: Applicera på rengjord hud under dag- eller nattcreme. Kan användas morgon och kväll och rekommenderas speciellt under sommartid då huden utsätts för extra mycket UV-bestrålning. Används alltid SPF faktor ovanpå dagtid och skall förvaras svalt och inte i direkt solljus.

Pris: 399:-

Pre/post serum 30ml

Ett barriärstärkande och uppbyggande serum som används i fördel inför kurbehandlingar eller när huden behöver extra skydd och omsorg. Passar alla hudtyper och kan användas regelbundet eller vid behov.

Applicering:

  • 1-2 veckor för nimue-behandling påbörjas och används även som efterbehandling till produkten är slut för att ge ett bättre behandlingsresultat
  • Pre & post serum appliceras på huden och därefter appliceras active gel/lotion resp. dag-/nattkräm
  • Pre & post serum kan även anvädas 1-2 ggr/dag året runt för att reparera en skadad barriär