Volumelashes

Volumelashes / Fransförlängning

Nytt set Volumelashes


Har du inte provat fransförlängning ännu? Då har du missat nåt. Att vakna med snygga fransar direkt på morgonen är idag en lyx alla borde prova. Utbudet av fransförlängning är enormt idag och markanden nästan svämmar över av olika fransstylister. På Mia´s har vi över 13 års erfarenhet och vi vågar nog påstå att vi är experter på just fransar. Varje öga är unikt och vi gör ett set utifrån just "ditt" öga och ögonform. 
Olika effekter passar olika personer. Power, Natural eller Supernatural. Vi skapar en förlängning för alla!


Hantverket: Tunna tunna fransar sätts samman i små handgjorda knippen. Vi jobbar alltså INTE med färdiga knippen utan dessa skapas efterhand som vi gör våra set. Detta för att kunna skapa individuella set för olika ögon. 

Limmet vi använderär godkänt genom kemikalieinspektionen och är väldigt hållbart. Pga ånga som skapas vid härdning av limmet, har vi utsug vid varje station som absorberar skadlig gas. För din och terapeutens säkerhet. 


VOLUME LASHES 1295:-

MEGA : 1495:-  


Återbesök Volumelashes


Efter 3-6 veckor är det dags att fylla på dina fransar. Dina fransar lever i växtcyklar, precis som håret på huvudet. Det innebär att när en växtfas är över faller fransen av och då följer även den applicerade fransen med. Efter ca 4 veckor har 50% av dina fransar bytts ut och då är det dags att fylla på med nya. Anpassa intervallerna efter dina önskemål men tänk på att ju längre mellan intervaller desto färre fransar har du kvar och desto längre tid behövs för påfyllning tidsmässigt. Fråga din fransstylist om vilken intervall hon rekommenderar för just dina fransar.
Tips: Köp med dig vår anpassade rengörning för fransarna - för bättre hållbarhet samt för att undvika infektioner/inflammationer och för fräscha fransar


3 veckor 595:-

4 veckor 695:-

5 veckor 795:-


MEGA

3 veckor 795:-

4 veckor 895:-

5 veckor 995:-


Inför ditt besök


Läs gärna igenom före och efterbehandlingsråden före ditt besök.  Rengör dina fransar ordentligt  så de är rena och torra inför ditt besök. 
Det är viktigt att välja rätt intervall för ditt besök eftersom dessa är anpassade tidsmässigt.