Händer & Fötter

Händer & Fötter

Klassisk Manikyr


En klassisk manikyr består av omvårdnad av dina händer och naglar. Vi exponerar våra händer dagligen och det gör att de påfrestas och åldras snababst. Välvårdade händer och naglar gör mycket för den yttre skönheten och får oss också att må bra invändligt. Vem vill inte kunna visa upp välvårdade händer och fötter. I en avslappnande manikyr tar vi hand om dina nagelband, filar naglarna till önskad form, polerar nagelplattan samt ger dg en underbar hand och underarmsmassage. Manikyren avslutas med lackning av naglar i önskad färg. (fransk lackning samt gele lack mot tillägg)


30min 495:-


Lyxig Manikyr


En lyxig behandling för dina händer! 
Rengörning av händerna, eventuellt nagellack avlägsnas, nagelbanden mjukas upp och fixas till. Vi filar dina naglar till önskad form och ger sedan händerna och underarmarna en härlig peeling för att få bort torr hud och döda hudceller.
Därefter sänks händerna ner i ett varmt paraffinbad för att öka penetrationen av verksamma ämnen. Händerna blir fantastiskt mjuka och lena redo för avslutande lackning av naglar. 
(fransk lackning och gelélack mot tillägg)


50min 595:-


Gelé lack - hållbart i 3-4 veckorGelé lack en permanent lackning för naturliga naglar!

Naglarna blir starkare och lacket sitter kvar utan att flagna i 2 veckor. Du lämnar salongen med lacket helt torrt eftersom gelé lacket ”torkas” i uv lampa.
Välj mellan massa färger!


595:-


Sparkling toes - dekorerade tånaglar


En omtanke för dina tånaglar. Nu kan du få snyggt dekorerade tånaglar som håller i 4-5 veckor. Vi lägger ett gelelack i den variant du önskar. Fransk manikyr, eller varför inte glitter!!
Vi klipper naglarna, tar hand om nagelbanden och oljar in dina tånaglar . Självklart sörjer vi in dina fötter med en härlig fotkräm före du lämnar salongen. 


40min 725:-


Pedikyr - omvårdnad av dina fötter


En pedikyr innebär att man vårdar fötterna genom fotbad, filning av hälsar samt borttagning av förhårdnader. Du får även nagelbandsvård, filning av naglar , en härlig fot och underbensmassage samt insmörjning med mjukgörande kräm.

Pedikyren avslutas med lackning av naglarna i valfri färg om så önskas.

60min 825:-


AdobeStock_52600727
AdobeStock_56635333
AdobeStock_81015336