Friskvårdsbehandlingar

Friskvårdsbehandlingar


Du glömmer väl inte bort ditt friskvårdsbidrag? Hos oss kan du utnyttja detta . Vi samarbetar med Actiway men fakturerar även din arbetsgivare om denna godkänner det.

Du kan även betala ett tillägg i behandlingen om du önskar. Tilläggen betalas separat och ur " privat" plånbok då dessa tillägg ej är godkända av skatteverket som friskvård. Läs mer om tilläggen under respektive behandling eller kontakta oss om du har frågor 0526-145 99

Ansiktsmassage

En härligt avslappnande ansiktsmassage gör underverk för hela kroppen. Massagen ger en ökad blodcirkulation vilket leder till ett ökat näringsupptag samtidigt som det ökar transport av avfallsämnen. Vi jobbar med triggerpunkter samt lymfdränage för att få ut maximal effekt av massagen. 
Du upplever en ökad fukt och lyster samtidigt som avslappningen är total. 
De milda dofterna ger massagen en helhetsupplevelse.

60 min 755:-


Tillägg i behandling som bekostas privat:


Portömning  70:-

Frans & brynfärg 200:-

Handmassage

En behaglig handmassage hjälper dina händer att hålla sig i trim. Genom att massera händerna  ökar du blodcirkulationen, minskar spänningar och blir avslappnad i händerna.

Perfekt för dig som exempelvis arbetar mycket framför datorn eller använder händerna på annat sätt i arbetet. 
Massagen utförs i en härlig handpeeling och efterföljs av en mjukgörande kräm för händer och nagelband

30 min 495:-


Tillägg i behandling som bekostas privat: 


Gelelack 100:- ( håller 4 veckor)

Nagellack 50.-Fotmassage

Fotmassage sätter igång blodcirkulationen och löser upp spänningar i kroppen. Foten är den kroppsdel som ligger längst bort från hjärtat och har därefter också sämre cirkulation. Undersökningar har visat att fotmassage sänker hjärtfrekvensen och stressnivån

60min 595:-